Pigecykel 5

Når piger hopper op på deres cykel, tager de legen fra børneværelset med ud på deres pigecykel. Og der er masser af muligheder for leg på en cykel.
Når du skal vælge pigecykel gælder det om at finde en cykel som der kan leges med. For piger er det en rigtig god idé med bagagebærer, eller endnu bedre en lille cykelstol, så de kan have deres dukker med på cykeltur. En cykelkurv er også en rigtig god ting, da pigerne oftest vil have en masse legetøj med når de skal ud og cykle.
Farven og designet er naturligvis også en vigtig del af pigecyklen, og her er det oplagt at tage den lille pige med på råd, når hun skal have ny cykel.

Der findes faktisk en hel del gode pigecykler på markedet, og jeg har her samlet et lille udpluk af de cykler som jeg syntes er velegnet.

12” Hony Pink pigecykel

Her er en rigtig god cykel til den lille pige der skal ud og cykle for første gang. Den er udstyret med dukkestol, så dukken kan være med på cykelturen. Designet er meget piget, hvilket bestemt heller ikke gør noget. Den har fodbremse og kun et gear, hvilket gør den særdeles velegnet som begyndercykel.

12” blå Bottecchia pigecykel

En anden fin lille begynder cykel med masser af sjovt udstyr. Den lyserøde bamse på styret fungere som ringeklokke, og der følger også en cykelkurv med. Bag på cyklen er en lille lukket bagegeboks der kan bruges legetøj eller madpakke.

16” pigecykel model Lola

For den lidt større pige er her en cykel hvor designet er en anelse specielt. Det er næsten helt Zumba-agtigt med flæser og stærke farver. Cyklen sælges med støttehjul, hvilket er lidt underligt taget cykles størrelse i betragtning. Men heldigvis kan de nemt skrues af.

Winther 100 Lady 16 pigecykel Pink

Winther pigecykel

Her er en klassisk pigecykel for den 4 – 6 årige pige. Dens design minder en del om en voksencykel, men den er bygget robust og kan sagtens bruges til leg. Cykel har bagagebære og cykelkurv, og kan sagtens bruges til at cykle til og fra skole, samt mindre cykelture sammen med resten af familien.

Giant CRS pigecykel

Giant pigecykel

For den aktive pige, som bruger sin cykel til dagligt transportmiddel, er det vigtigt med en cykel der kører godt. Her har Giant udviklet en cykel som kan klare al slags vejr, og både kører fint på asfalt og grusstier. Cyklen er bygget i et let aluminiumsstel og har 24 udvendige gear. Sadel og håndtag er i læder, og designet signalere helt klart individualisme og gå-på-mod.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (4 votes cast)
Pigecykel, 5.5 out of 10 based on 4 ratings

5 thoughts on “Pigecykel

 1. Svar Kat mar 30, 2012 11:14

  Hvor kan man købe f.eks den der hedder “Lola” på 16″

  • Svar Søren mar 30, 2012 14:16

   Hej Kat,

   Rigtig godt spørgsmål. Da jeg skrev artiklen kunne den købes hos flere forhandlere, men nu ser den ud til at være væk fra markedet. Fandt dog et par stykker på DBA, så måske du kan være heldig at finde en brugt.

 2. Svar Nanette maj 7, 2013 11:33

  Hej Søren…

  Er d muligt du kan hjælpe mig med at finde pigecyklen Lola i str 16 ” ?? Kan simpelthen ikk finde den og vil dø for at få fat i den til min pige som bliver 4 år lige om lidt ???

  Mvh

  • Svar Søren maj 7, 2013 12:01

   Hej Anette,

   Du kan være heldig at finde den i den Blå Avis. Alternativt bliver du nok nød til at købe den i udlandet, f.eks. Tyskland. Prøv f.eks. at se her: Lola Pigecykel

   De bedste hilsner
   Søren

 3. Svar Nanette maj 7, 2013 23:25

  Hej Igen søren…

  D link du sender mig er cyklen udsolgt ? ved du nogen udenlandske steder hvor jeg rent faktisk kan købe den ?? :)

Kommentar