Andy Schleck ude af Tour de France

Allerede inden Tour de France 2012 er skudt i gang, er den første favorit faldet af cyklen. Det er Andy Schleck der via sin far har meldt cykelverdenen at han er skadet og ikke bliver klar til star.

Andy Schleck brækkede sit bækken på en enkeltstart i etapeløbet Dauphiné Libére og når ikke at blive klar til Tour start den 30. juni. Så hvad der skulle være en opvarmning til Tour de France endte altså med at blive et fatalt cykelløb for lillebror Schleck som altså ikke kan tage kampen om med Cadel Evans i dette års udgave af Tour de France.

Det er også et hårdt slag for Team RadioShack som må se deres største stjerne forlade Tour de France.

Med danske briller er der en lille smule glæde at finde i denne ellers så tragiske nyhed for Jakob Fuglsang der var tiltænkt en rolle som hjælperytter på RadioSchack holdet må alt andet lige få flere muligheder for at køre sine egne chancer, nu hvor han ikke skal knokle for Andy Schleck. Omvendt frygter jeg, at Tour de France 2012 bliver et mere kedeligt cyklløb nu hvor Andy Schleck er ude. Wiggens og Evans er du to helt store favoritter, og uden en Schleck til at lave overraskende udbrud, kan det godt gå hen og blive et meget taktisk cykelløb.

Men, Tour de France er Tour de France, og alt kan ske.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Søren

Kommentar