Av av av – Alex Rasmussen 1

Alex RasmussenNøj hvor var det bare surt at se Alex Rasmussen blive sat af sine holdkammerater, og dermed vinke farvel til den lyserøde førertrøje i Giro d’Italia 2012.05.10

Der var lagt i karkelovnen til dansk triumf på onsdagens holdtidskørselm hvor GarminBarracuda kunne indhente de sekunder Alex Rasmussen manglede for at kunne trække i den eftertragtede trøje.

Ganske som mange havde forventet vandt GarminBarracuda, men Alex Rasmussen kom ikke over målstregen med holdet, og måtte derfor indkassere et tidstab.

Med 13 sekunder op til Taylor Phinney så det lyst ud for danskeren. Og da Phinney måtte en tur i grøften havde jeg svært ved ikke at sidde med armene over hovedet. Nu kunne det ikke gå galt for Alex Rasmussen. På et stigning der ikke burde volde problemer blev Alex pludselig sat af holdet. Han havde simpelthen ikke mere i benene og måtte se sine holdkammerater forsvinde som en støvsky i horisonten.

For GarminBarracuda endte dagen alligevel med triumf, deres litauiske rytter Ramunas Navardauskas kunne iføre sig den lyserøde førertrøjer. Dermed ser det ud til, at Alex Rasmussen’s muligheder ved dette års Giro er udspillet. Surt show for ham og alle os der sidder hjemme i sofaerne.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Av av av – Alex Rasmussen, 7.0 out of 10 based on 1 rating
Søren

One comment on “Av av av – Alex Rasmussen

  1. Svar Bjarne Jørgensen maj 11, 2012 13:01

    Det er desværre ikke første gang Alex R. giver op under et cykelløb. Jeg husker da han stod af en omgang før mål under Post Danmark rund – En skandale!

Kommentar