Drengecykel 2

Alle drenge elsker at cykle.

Så snart de små drenge begynder at opdage, at der er en verden uden for ligusterhækken, får de lyst til at springe op på en sej drengecykel og køre derudaf. En dreng cykel kan indgå i mange forskellige lege, og kun fantasien sætter begrænsningerne. Man kan være cowboy, man kan kører på politimotorcykel eller de lidt større børn kan fantasere om den helt store sejr på en bjergetape i Tour de France.

Udbuddet af drengecykler er ikke så overvældende som man turde håbe på. Cykelproducenterne mangler lidt fantasi og vovemod og vælger som oftest at bygge drengecyklerne som kopier af voksencyklerne. Det er både synd og skam, og derfor har vi været på udkig efter gode drengecykler som er lidt ud over det sædvanlige

12” Drengecykel Power MX

Producenten Tomax producere måske ikke i den bedste kavalitet, men de tør bevæge sig en smule væk fra main stream når det gælder drengecykler. Med deres Power MX har de valgt et design der er inspireret af motorsport, og den lille cykel signalere både fart og tempo.

Tomax drengecykel

Winther V – Bike 100

Et lidt sælsomt design, men en kvalitetscykel i gode materialer. Her er en drengecykel der kan tåle at blive brugt, og som har en god værdi når den skal sælges. Om det er et sejt design for små drenge er lidt tvivlsomt, men anderledes, det er den.

Winther drengecykel

Winther 325 Cruiser Alu

En anden Winther drengecykel som også har et lidt løjerligt udseende. 325 Cruiser er til lidt større drenge, og trods det specielle design har cyklen en rigtig god kørestilling.

325 Cruiser Alu drengecykel

GT el centro BMX

Når drengene kommer op i 10 – 12 års alderen vil de gerne lidt mere med deres cykel. Og her er BMX cyklen en rigtig god mulighed. Den er nem at håndtere, og man kan udfordre sine evner på mange forskellige måder på en BMX cykel. Den viste BMX cykel er med pegs på både forhjul og baghjul. Pegs giver mange muligheder for at lave kunstner på cyklen, og drenge kan få timer til at gå med at øve nye trix. Husk cykelhjelmen og albuebeskytterne.

BMX drengecykel

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (8 votes cast)
Drengecykel, 7.3 out of 10 based on 8 ratings

2 thoughts on “Drengecykel

  1. Svar Ole P. maj 30, 2011 21:37

    Min søn Valdemar på 5 år har lige fået en Winther 100 i fødselsdagsgave. Det er en rigtig lækker cykel i en god kvalitet.

  2. Pingback: Tak for 2011

Kommentar