Riis afviser Rasmussen 2

Bjarne RiisBjarne Riis afviser kategorisk at Michael Rasmussen skifter til Saxo Bank-SunGard. Der har ellers ikke gået en dag uden et nyt Rasmussen-skifter-til-Riis-rygte, og rigtig mange har spekuleret i Michael Rasmussens fremtid.

Bjarne Riis har en hel klar holdning til doping og i forbindelse med lanceringen af hans nye bog har han udtalt følgende til B.T.: “I min bog er man renset, når man har udstået sin straf. Det bliver bare ikke hos mig, han kommer til at køre”.

Bjarne Riis har altså ikke noget i mod at Michael Rasmussen kan fortsætte sin cykelkarriere, og han ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden. En fremtid som de altså ikke kommer til at dele.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Søren

2 thoughts on “Riis afviser Rasmussen

 1. Svar Ole Hall nov 24, 2010 23:05

  Jeg undrer mig. Mon Bjarne Riis er klar over, hvor mange tilhængere han mister
  ved at fravælge Michael Rasmussen. Hvis Rasmussen er med på Riis’s hold i
  det kommende Tour de France, vil hans nye hold have kæmpe opbakning. Nu
  hvor han tilsyneladende har fravalgt Rasmussen, er jeg sikker på, at mange tusinder lige som jeg selv overhovedet ikke gider følge Riis’s nye hold fremover. Det er nok
  det dummeste Riis nogensinde har gjort.
  Ole Hall

  • Svar Søren nov 24, 2010 22:14

   Team Saxo Bank har altid været et internationalt hold. At de har fået så meget omtale i Danmark skyldes primært TV2.
   Jeg håber for Rasmussen at han kommer til at cykle pro tour til næste år, så kan han vise hvad han har i benene. Seneste rygte lyder, at han bliver kaptajn på sit eget hold.

Kommentar