Nyt design

I snart tre år har Cykel Fitness set ud på samme måde. Men for en uge siden skete der pludselig noget der fik omsiggribende betydning for designet af Cykel Fitness.

Cykel Fitness er bygget på det verdenskendte CMS der hedder WordPress, der er kendetegnet ved at være stabilt og nemt at have med at gøre. WordPress er et fantastisk system der holder styr på en artikler og tilbyder en lang række af udvidelsesmuligheder og designs. Med andre ord; det
perfekte valg til et uafhængigt online magasin, der drives af frivillige.

Nå men, for en lille uges tid siden følte jeg trang til at opgradere Cykel Fitness til nyeste udgave af WordPress, og det plejer at være ren rutine. Denne gang skulle det hurtigt vise sig at være en noget anderledes panderynkefremkaldende opgave. For et eller andet gik galt i opgraderingen og Cykel Fitness blev ramt af den berygtede ’white screen of death’ som betyder at det eneste man kan se er en tom hvis side.

PANIK…
KAFFE…
GOOGLE…

Efter 10 minutters panik, 2 kopper kaffe og hjælp fra Google fandt jeg ud af, at mit gamle design ikke var kompatibelt med den nye udgave af WordPress. Så, jeg besluttede at udvikle et nyt design til Cykel Fitness.
Efter en uges aftenarbejde kan jeg nu præsentere det nye design her på siden. Jeg syntes selv det er ganske pænt, og det benytter sig af HTML5/CSS3 der er de nyeste webstandarder på markedet.
Har du en kommentar til det nye design, må du meget gerne efterlade en kommentar.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Søren

Kommentar