Ingen Michael Rasmussen i ProTour

I dag blev planerne for Michael Rasmussens cykelfremtid fremlagt. Og der er både godt og dårligt nyt til dem der glæder sig til at gense Michael Rasmussen på landevejene.

Først den gode nyhed; med Christina Design London i ryggen er det lykkedes at købe det danske cykelhold Stenca Trading – M1. Dermed kan Michael Rasmussen træde til som holdkaptajn for de 8 nuværende ryttere på holdet. Cykelholdets navn skifter til Christina Watches, og vil fortsætte på den nuværende Continental licens.

Og det bringer os videre til den dårlige nyhed; Holdets langsigtede plan er, at rykke op i Pro Continetal i 2013 og derefter at rykke videre op i ProTour i 2016. Dermed ser det ud til, at Michel Rasmussen ikke kommer til at deltage i fremtidige ProTour løb, da det må anses for usandsynligt at han fortsat er aktiv cykelrytter i 2016.

Der bliver derfor ikke lejlighed til at se, hvor meget Michael Rasmussen egentlig har i benene, i forhold til blandt andet Alberto Contador, ligesom vi heller ikke kommer til at se ham deltage i Tour de France.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Søren

Kommentar