Nyheder 2011

Så står cykelsæson 2011 for alvor for døren. Foråret er ved at slå rødder i vores bevidsthed, vejret er blevet lunere og vejene er ved at være fri for sne, salt og grus.

I denne weekend har jeg pakket min sommercykel frem, samlet den, smurt den og justeret gearne. Den første cykeltur skal nydes søndag i hvad der forhåbentlig bliver sol fra en skyfri himmel.

Når cyklen er pakket frem fra sit vinterhi, er det også tid til at gennemgå ens cykeludstyr. Der er måske noget af det gamle der skal udskiftes med noget nyere og bedre, og måske der er kommet nogle nye smarte produkter på markedet.

Jeg har her samlet en lille bukket af noget af det lækre cykeludstyr der tilbydes netop nu.

Michelin LITHION II foldedæk

Hører du til dem der egentlig gerne ville have et par foldedæk, men syntes at de er for dyre, så er Michelin LITHION II måske værd at kigge nærmere på. De kan findes på nettet til under 200 kroner og fås i flere forskellige farver. Det er et fint dæk med lav rullemodstand og et fint vejgreb. Der er ingen nævneværdig beskyttelse mod punktering, til gengæld vejer det kun 220 gram i størrelsen 700x23c.

Saddel, ISM Adamo Century

ISM har udviklet endnu en saddel, og selvom jeg ikke selv har cyklet på den, er jeg ikke i tvivl om, at det er endnu et mesterværk. Saddlen er primært beregnet til racercykler, og den er udviklet med henblik på maksimal komfort på lange ture. Så står du og kigger på din gamle cykelsaddel, og overvejer hvordan du skal komme helskindet igennem forårets træning, så overvej at anskaffe dig en ISM Adamo Century. Din bagdel vil takke dig.

Shimano HG kædeadskiller

Shimano har udviklet en ny kædeadskiller i stål og krom. Den fungere som den skal og virker robust og funktionel.

Shimano 105, 5700 10-speed kassette

Og mere Shimano. Den japanske fabrik spytter nye komponenter på gaden hurtigere end jeg kan nå at skrive om dem.

Alligevel vil jeg lige nævne den nye 10-speed kassette i 105 serien. Den vejer 220 gram, og har tandkombinationerne 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 21, 24 og 28. Den leveres inkl. Kassette låsering og passer til alle HG-kæder.

Regnslag til de små

Dette geniale lille regnslag passer perfekt til dem har en lille unge siddende i en barnestol. Det fylder ingenting når det er pakket sammen, og det yder super god beskyttelse når det regner. Modsat almindeligt regntøj, tager det også kun ca. 15 sekunder at svinge regnslaget uden om barnet, såfremt det skulle komme en hurtig byge.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Søren

Kommentar