Cykel tilbud januar 2011 2

Så er 2011 modellerne begyndt at dukke op hos de danske cykelforhandlere, og det betyder vanen tro, at de ældre modeller sælges til nedsat pris.

Selvom udviklingen går hurtigt inden for cykelsporten er det en rigtig god idé at kigge på de ældre og noget billigere modeller, specielt hvis man ikke skal benytte sin cykel til konkurrencebrug.

Jeg har sammensat et lille udpluk af de gode tilbud der findes netop nu, og har forsøgt at finde cykler til enhver smag og pengepung.

Lad os starte ovre hos Heino. Her sælger de kraftigt ud af deres Focus 2010 cykler, og der er rigtig mange gode cykler der er sat 2 – 3.000 kroner ned.

Vil du ud og cykle på en carbon ramme, kan du få 15.999 erhverve dig en Focus – Cayo Replica 2010 Racercykel. Den er bestykket med SRAM komponenter, men det skal du ikke lade dig skræmme af. En rigtig god cykel, til den seriøse rytter.

 Vil du både have carbon ramme og Shimano komponenter, skal du gå efter Focus – Izalco Expert Ultegra 2010 Racercykel til 16.999 kroner. Det er en super fed cykel, og stod jeg og skulle vælge ny cykel i dag, ville det nok blive lige netop den.

 I den noget billigere ende finder vi Focus – Variado Expert 2010

Der til 6.999 kroner er et super godt bud på en racercykel til den lille pengepung. Her er en kvalitetscykel med Shimano 105 komponenter, der prismæssigt kan konkurrere med langt ringere cykler. Den har alu ramme og carbon forgafel og en kørestilling der passer til de fleste motionister.

Hos Bikebuster er der lidt længere mellem snapsne, men er du på udkig efter en enkelstartscykel så sælger de en Scott Plasma 10 til 20.999 kroner.

 Det er en topcykel som normalt koster over 30.000 kroner, og jeg syntes derfor lige den skulle med i denne tilbudsoversigt.

I den helt billige ende holder Bikeshop også udsalg på deres 2010 modeller. F.eks. kan du blive ejer af en Nishiki Road Master racercykel til kun 4.499 kroner. Men inden du glæder dig for tidligt, er det en cykel der er bestykket med billige Shimano Sora komponenter, og du skal overveje det nøje før du hopper på den limpind. Et kraftigt tråd eller mange lange ture kan hurtigt tage pusten fra sådan en cykel.

Det var alt for nu. En lille gennemgang af Cykeltilbud januar 2011. Et forrygende cykelår venter forude, og forhåbenligt kommer vi til at blive præsenteret for en masse gode tilbud.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.3/10 (3 votes cast)
Cykel tilbud januar 2011, 8.3 out of 10 based on 3 ratings
Søren

2 thoughts on “Cykel tilbud januar 2011

  1. Svar Martin Ljunggreen jan 30, 2012 13:08

    Heino bliver nævnt mange steder i jeres artikler.
    Kan de andre forhandlere ikke sælge samme kvalitet til samme pris ???

  2. Svar Søren jan 30, 2012 13:48

    Jo, der findes masser af cykelforhandlere både online og i den virkelige verden. Og alle har masser af fine tilbud på cykler. At Heino har en overvægt er ikke bevist, men skyldes nok at både Henrik og undertegnet har haft masser af gode oplevelser hos Heino.

    Og nej, vi har ikke annonceaftaler med Heino.

Kommentar