Aktuelle tilbud – Efteråret 2010

Nishiki Cascade

Nishiki Cascade

Efteråret er et godt tidspunkt at købe cykel på, hvis du er på udkig efter et godt tilbud. 2010 modellerne skal sælges, så forhandlerne har plads til de nye 2011 modeller der kommer inden for de næste måneder. Her hos Cykel Fitness er vi gået på tilbudsjagt og har håndplukket en række gode cykler på tilbud.

Vi starter hos Netcykler der sælger en Nishiki Cascade til en pris på 5.299,00. Det er langt fra en top cykel, men til den pris kan man heller ikke forvente det helt vilde. Du får blandt andet en Shimano SLX bagskifter og Tektro greb.

Så går vi lige en tak op i prisniveau. Bikebuster har sat en række Lapierre cykler på udsalg. Prøv for eksemple at kigge på deres Lapierre Xelius 400 FDJ – 2010 model. For 17.199,00 får du en rigtig god racercykel med Shimano Ultegra komponenter og carbon forgaffel.

Heino cykler har altid masser af gode tilbud. Og selvom de ikke høre til branchens billigste, er de altid værd at besøge. Er du på udkig efter en ny mountain bike, kan du få en Focus Raven 2010 til 17.499,00. Det lyder måske af mange penge, men så får du også en komplet carbon cykel med Shiano XT/SLX komponenter, hydrauliske

Focus Raven

Focus Raven

 skivebremser og carbon fælge.

I det hele taget er Heinos Focus cykler altid gode til prisen. For tiden kan du hos Heino købe en Focus Cayo Expert Ultegra 2010 racercykel til 14.999,00. Med carbon forgaffel og ramme og Shimano ultegra komponenter er det en super fed racercykel som ville koste det dobbelte hos nogle af de dyre mærker. Skal du i gang med cykling er det en rigtig god cykel at springe op på, og den vil give dig mange glæder i årene frem over.

Hos Cyklerdk har de sat en Trek etgearscykel på tilbud. Det er en Trek 2nd District 2010 Singlespeed til 5.299,00, og det er en rigtig god cykel såfremt du vil fortsætte træningen hen over vinteren, men ikke orker at vedligeholde de udvendige gear. Selv om prisen er lav, er cyklen udstyret med carbon forgaffel og vil derfor være behagelig at cykle på.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Søren

Kommentar