7. etape – Kanonkuglen rammer igen

KanonkugleDen menneskelige kanonkugle slog til igen, og viste sin skræmmene styrke i den flade massespurt. Mark Cavendish vandt 7. etape, og ser lige nu ud til at være urørlig i den klassiske Tour de France massespurt.  Alessandro Petacchi og Andre Greipel var tilskuer til den flotte præstation og kunne glæde sig over 2. og 3. pladsen.

Det var  17. gang at Cavendish vandt en Tour de France etape, og 2. gang i dette års udgave af Touren.  Med sine 218 kilometer fra Le Mans til Châteauroux var der tid til masser af dramatik undervejs. Og flere ryttere i feltet måtte da også en tur i asfalten.

Et voldsomt styrt godt 40 kilometer før mål, med mange ryttere involveret,  satte gang dramatikken. Værst gik det ud over Bradley Wiggins. Sky-kaptajnen ømmede sig længe og måtte erkende, at han ikke kunne fortsætte i dette års Tour de France.

For en gang skyld kunne Alberto Contador og Saxo bank-SunGard se tilbage på en tape der var fri for iriterende uheld. Det har ellers være uheld der har præget de seneste dage.

Norske Thor hushovd fortsætter i den gule trøje.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Søren

Kommentar