6. etape – De norske vikinger

Edvald BoessenDagens etape var lang. Rigtig lang. Hele 226,5 kilometer skulle rytterne tilbagelægger før end de kunne stige af cyklen.

Og jeg skal ellers love for, at nordmændene har sat sig på dette års tour de France.

Den gule føretrøje sidder godt fast på Thor Hushovd, og hans hold arbejder stenhård på at bevare den på hans skuldre. Faktisk er Thor Hushovd så godt kørende, at han blev nummer tre på dagens etape.

Men det var en anden nordmand der løb med al opmærksomheden. I et klassisk spurtopgør kørete Edvald Boassen først over målstregen, og kunne dermed glæde sig over sin første etape sejr i Tour de France.

Begge nordmænd har indtil nu kørt et rigtig flot Tour de France, og de har været flot med på alle etaperne. Det skal blive spændende at se hvordan de klare sig fremover, og specielt Edvald Boassen må ha’ vagt interesse hos en lang række af sportscheferne.

Hvis vi skal kippe lidt med det rød-hvide flag, var der også en dansker der gjorder opmærksom på sig selv i dag. Og det var ingen anden end Lars Bak fra HTC-Highroad. Han arbejdede som en hest for at indhente der sædvanlige udbrud og han kæmpede flot for Matthew Goss.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Søren

Kommentar