4. etape – Touren viser tænder

Contador vinderSå fik favoritterne endelig kigget hinanden dybt i øjnene, og det psykologiske spil er for alvor i gang. På de sidste drøje stigninger på dagens etape var alle favoritterne samlet i front. Og der var smæk for skillingerne. Der blev trådt igennem, og kun de allerstærkeste hjælperyttere kunne holde trit med de forreste.
Hvad lærte vi så af dagens etape? Jo, Contador er stærk – Rigtig stærk. Og Andy Schleck så ikke helt så stærk ud. Men til gengæld viste resten af Saxo Bank Sungard holdet store svaghedstegn. Ingen hjælperytter fra Bjarne Riis’ hold var i stand til at hjælpe Alberto Contador, og det tegner ikke godt for hans changer for at vinde Tour de France 2011.
Etapen blev vundet af Cadel Evans, men heller ikke det skete uden lidt dramatik. For faktisk var det Contador der kørte jublende over målstregen i den tro at det var ham der vandt etapen. Nede i feltet sad Brian Vandborg og Nicki Sørensen og jublede med, men målfotos viste, at det var Evans der kom først over stregen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Søren

Kommentar