16. etape – Contador viser tænder

løveSå blev det endeligt muligt at skrive noget positivt om Alberto Contador. For mens Thor Hushovd og Thomas Voelckler fortsætter med at imponere ved dette års Tour de France, så fik Alberto Contador også sat sig selv i et positivt lys.
Spanieren formåede at sætte Andy Schleck godt og grundigt på vej op ad etapens sidste stigning – Toppen af Col de Manse.Cadel Evans og Frank Schleck holdt trit med Contador, men lillebror Andy måtte sig sig selv besejret efter tre kraftfulde angreb fra Contador. Andy havde simpelthen ikke mere at byde på.
Dermed ligner topstriden nu en dyst mellem Cadel Evans og Alberto Contador, men det er alt alt for sent at afskrive Voeckler, der kører et virkelig flot cykelløb.
Dagens etape blev bpræget af en langt og flot udbrud, som holdt over 60 kilometer. Favoriterne holdt sig som sædvanligt i hovedfeltet, og havde travlt med at lure hinanden af. Aldrig har jeg set et cykelløb hvor så mange ryttere bruger så meget energi på at kigge tilbage hele tiden. Det er som om der er gået alt for megen taktik i det.

16. etape – Contador viser tænder
Så blev det endeligt muligt at skrive noget positivt om Alberto Contador. For mens Thor Hushovd og Thomas Voelckler fortsætter med at imponere ved dette års Tour de France, så fik Alberto Contador også sat sig selv i et positivt lys.Spanieren formåede at sætte Andy Schleck godt og grundigt på vej op ad etapens sidste stigning – Toppen af Col de Manse.Cadel Evans og Frank Schleck holdt trit med Contador, men lillebror Andy måtte sig sig selv besejret efter tre kraftfulde angreb fra Contador. Andy havde simpelthen ikke mere at byde på.Dermed ligner topstriden nu en dyst mellem Cadel Evans og Alberto Contador, men det er alt alt for sent at afskrive Voeckler, der kører et virkelig flot cykelløb.Dagens etape blev bpræget af en langt og flot udbrud, som holdt over 60 kilometer. Favoriterne holdt sig som sædvanligt i hovedfeltet, og havde travlt med at lure hinanden af. Aldrig har jeg set et cykelløb hvor så mange ryttere bruger så meget energi på at kigge tilbage hele tiden. Det er som om der er gået alt for megen taktik i det.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Søren

Kommentar